Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Classic | Classic Realtors Oy LKV
Y-tunnus: 2618906-7
Pohjantori, Louhentie 2, 02130 Espoo
puh. 050 555 0899
classic@remax.fi

FacebookTwitter

Vuokrauspalvelumme

RE/MAX on vahva tekijä myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokrauksessa. Hoidamme asuntonne vuokrauksen ammattitaidolla alusta loppuun. Saatte kokonaisvaltaista palvelua ja maksuttoman kartoituksen vuokran suuruudesta. Hyvän ja pitkäaikaisen vuokralaisen löytäminen ei aina ole kovin yksinkertaista. Me teemme tämän työn Teidän puolestanne ammattitaidolla. RE/MAXilla on tuhansia tyytyväisiä vuokrausasiakkaita.

RE/MAX on Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL) jäsen Suomessa ja noudatamme Hyvää Vuokratapaa.

Ota yhteyttä alueesi asiantuntijaan suoraan tästä täyttämällä yhteydenottolomake tai etsi itsellesi sopivin toimisto tästä.

Hoidamme asuntonne vuokrauksen alusta loppuun ammattitaitoisesti. Olemme tehokkaita ja löydämme asuntoonne vuokralaiset luotettavasti. Teidän tarvitsee tehdä toimeksianto meidän kanssamme ja tämän jälkeen hyväksyä löytämämme vuokralainen.  RE/MAX-toimistoissa välittäjiä, jotka ovat erikoistuneet asuntojen vuokraukseen liittyviin palveluihin.

Miten palvelu toimii?

Teemme henkilökohtaisen suunnitelman asunnon vuokraamiseksi ja asunnonhakijoiden taustat selvitämme huolellisesti. Palveluihimme kuuluvat kaikki vuokraukseen liittyvät toimenpiteet: oikean vuokratason määrittäminen, asunnon markkinointi ja esittely, hakijoiden taustojen selvittäminen, luottotietojen tarkistaminen, mahdolliset yhteydenotot hakijoiden vuokranantajiin sekä työnantajiin. Näiden lisäksi haastattelemme hakijat sekä tietysti teemme vuokrasopimuksen ja hoidamme kaikki siihen liittyvät toimenpiteet, kuten vuokravakuus, asunnon kuntokartoitus sekä avainten luovutukset ja vastaanottamiset.

RE/MAXin välittäjältä saat myös konsultointia verotukseen ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

Normaali välityspalkkiomme on kuukauden vuokra lisättynä arvonlisäverolla. Välityspalkkiomme on täysin vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Mikäli haluatte meidän olevat Teihin yhteydessä, jättäkää ystävällisesti yhteydenottopyyntö sivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella. Voitte olla myös suoraan yhteydessä toivomaanne toimistoon. Toimistojemme yhteystiedot löydätte tästä.

Tarjoan asuntoani vuokrattavaksi

Yhteystiedot

* Nimi:
* Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:

Vuokrattavan kohteen tiedot

Kaupunginosa:
Osoite:
Koko:
Huoneistotyyppi (esim. 2h + k):
Vapautuminen:
Vuokrapyyntö:
Lisätietoja

Vuokralaiselle

Etsi vuokra-asuntoa