Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Classic | Classic Realtors Oy LKV
Y-tunnus: 2618906-7
Pohjantori, Louhentie 2, 02130 Espoo
puh. 050 555 0899
classic@remax.fi

FacebookTwitter

Uudistuotanto

Tarjoamme kattavan palvelun ja vahvan ammattitaidon uusien asuntojen myyntiin. Palvelemme rakennuttajia niin pienessä kuin isommassakin mittakaavassa.

Mitä voimme tarjota?

Kokemus ja osaaminen

Kokemus ja osaaminen.
Välittäjillämme on vuosien ja lukuisien asuntokauppojen kokemus. Tunnemme lain vaatimukset. Jokaisessa RE/MAX-toimistossa on koulutettu uusien asuntojen kauppaan erikoistunut asiantuntija.

 
Lakipalvelut

Lakipalvelut
Rakentamiseen ja uusien asuntojen myyntiin voi liittyä haastavia lainsäädäntöä koskevia  kysymyksiä, jotka voivat koskea esimerkiksi sopimuksia tai vakuuksia. Kiinteistöihin erikoistuneet lakimiehemme voivat auttaa monimutkaisissakin asioissa.

 
Uudistuotantoryhmä

Uudistuotantoryhmä
Uusien asuntojen myyntiin erikoistunut asiantuntijatiimimme palvelee kaikkialla Suomessa. Ryhmä koostuu 20 kokeneesta kiinteistönvälittäjästä.

 
 
Rahoitus

Rahoitus
Emme ole sidoksissa vain yhteen pankkiin. Teemme useiden rahoittajien  kanssa yhteistyötä  ja pystymme auttamaan pienten ja isompienkin projektien rahoituksessa.

 
Myynti ja markkinointi

Myynti ja markkinointi
Myynti ratkaisee. Ei ole yhdentekevää kuka kohdetta myy. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden vahvimman myyntiosaamisen. Markkinoinnissa laajin internetnäkyvyys Suomessa sekä maailmanlaajuinen näkyvyys yli 90 maassa takaa ylivoimaisen hyödyn asiakkaalle. Oma markkinointiosastomme pystyy tuottamaan laadukkaat myyntimateriaalit joustavasti.

 
 

Etsimme jatkuvasti tontteja rakennuttajille – Ota yhteyttä!

* Nimi:
* Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Viesti: