Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Classic | Classic Realtors Oy LKV
Y-tunnus: 2618906-7
Pohjantori, Louhentie 2, 02130 Espoo
puh. 050 555 0899
classic@remax.fi

FacebookTwitter
  • slidebg1

Kuumailmapallolennolle?

Asunnon myynnin ei tarvitse olla turhan jännittävää. Jännityksen voi hankkia aivan muulla tavalla. Nyt siihen on mahdollisuus - voit lähteä KUUMAILMAPALLOLENNOLLE.

Tilaa ilmainen arvio asunnostasi ja olet automaattisesti mukana kuumailmapallolennon arvonnassa. Arvomme kesä- ja heinäkuussa kahden viikon välein kuumailmapallolennon yhdelle henkilölle. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Asunnon myynnin askeleet:

1. Välittäjä ja myyjä määrittävät lähtöhinnan

Asunnon arvon ja myyntiajan määrittäminen

Asunnon oikea hinnoittelu on nykyisessä markkinatilanteessa kriittisen tärkeää. Hinta määrittelee myyntiajan ja väärä hinnoittelu voi tarkoittaa pitkää myyntiaikaa ja matalaa myyntihintaa. RE/MAXin välittäjä pystyy kertomaan realistisen myyntihinnan ja myyntiajan arviokäynnillä.

2. Ostajat ilmoittautuvat kohteen seuraajiksi ja esittävät tarjouksia

RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma - kodin myynti askel askeleelta

Mitä asunnon myynti vaatii? Mitä asioita pitää ottaa huomioon? Miten asunnosta saadaan paras mahdollinen hinta? Mitä asioita pitää välttää? Minkä arvoinen asunto on? Asunnon myynti on monelle harvinaista ja se herättää monia kysymyksiä, jotka painavat mieltä. RE/MAXin Kodinmyyntisuunnitelma auttaa vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja se takaa tasaisen laadun välittäjiemme työssä. 

3. Myyjä hyväksyy parhaan tarjouksen

Asunnon markkinointi ja tehokas myynti

Tyhjällä torilla on ikävä markkinoida. Potentiaalisten asunnon etsijöiden pitää pystyä huomaamaan asunto markkinoilla. Mitä useampi henkilö asunnon näkee sitä todennäköisemmin sen näkee myös useampi, joka juuri tuonlaista asuntoa etsii. Käytännössä tämä tarkoittaa mahdollisuutta myydä asunto nopeammin ja parempaan hintaan. RE/MAX tarjoaa asiakkaiden kohteille parhaan mahdollisen markkinanäkyvyyden. Kohteemme näkyvät kaikissa Suomen suurimmissa portaaleissa - oikotie.fi, etuovi.com sekä jokakoti.fi. Näiden lisäksi tarjoamme bonuksena kansainvälisen näkyvyyden, joka mahdollistaa miljoonat potentiaaliset asiakaskontaktit. Markkinoinnin lisäksi käytettävissäsi on myös RE/MAXin välittäjät, joiden yrittäjähenkisyys tuottaa sinulle poikkeuksellista tulosta. 

Oletko myymässä asuntoasi lähitulevaisuudessa ja haluat arvion asunnon myyntihinnasta sekä myyntiajasta?

Kyllä, haluan keskustella lisää asunnon myynnistä ja haluan osallistua kuumailmapallolennon arvontaan.

Toivon, että minuun ollaan yhteydessä.